Spontan-tur september – Tydal (16.09.2012)

Dette ble en impulstur etter forslag fra et av styremedlemmene. Etter fire dager med regn trodde nok ingen at dette ble noe av, men de 5 bilene og 7 personene som møtte opp fikk en fin tur, uten regn, på stort sett tørre veier og med stadig høyere temperatur utover på dagen.

Vi startet fra Moholt i ca. 10 grader kl. 10:30. Temperaturen ble bare bedre og bedre utover dagen, og da vi passerte Selbu på tur hjem på ettermiddagen var temperaturen oppe i 20 grader.
 
Ingen av deltagerne hadde kjørt strekningen Reitan – Tydal før, og dette ble en flott opplevelse i fint vær for alle sammen. Første etappe gikk til Singsås, der vi fant en åpen kro for en kort kaffestopp. Videre opp på fjellet mellom Reitan og Tydal der det ble en stopp for å nyte landskapet og lufte hund, samt litt fotografering. Lunsj/middag ble inntatt på Væktarstua, som sist en gedigen buffet. 
 
Flott retur fra Selbu over Mostadmark ned til Hommelvik, før vi kjørte hver til vårt.
Litt trist at ikke flere ble med på dette vellykkede arrangementet. Dette viser nok en gang at det ikke er særlig lurt å være forutinntatt hva gjelder været.Kjempefornøyde og mette deltagere, som var hjemme i sekstiden på kvelden.
Skroll til toppen