Utemøte september (06.09.2011)

Utesesongen 2011 ble avsluttet med en flott kjøretur på flotte sportsbilveier til tidligere lite utforskede områder og innlagt racing. Hele 26 biler og 33 personer møtte opp, imponerende.

Turen startet som vanlig fra Esso Moholt. Det var lagt opp til en flott kjørerute langs flotte sportsbilveier. Dog 
tidligere lite utforskede områder, så vi skylder Jan Normann Eggen en stor takk for at han velvillig tok ledelsen 
som kjentmann. Dette medførte at ruta ble fulgt til punkt og prikke, og ingen var i tvil om hvor vi skulle kjøre

Første etappe gikk fra Esso Moholt via Risvollan og Utleir til Klæbu. Etter til dels inspirert kjøring oppover var det her nødvendig med en aldri så liten oppsamling. Sjelden har det vel vært trangere om plassen utenfor bensinstasjonen i Klæbu, og det store og meget varierte utvalget biler tiltrakk seg raskt en del skuelystne.

Videre kjørte vi via Hyttfossen og Fremo til Bollandsmoen rallycrossbane. Kaféen ble fylt til trengsel da alle (litt over det dobbelte av det forhåndsanmeldte antallet personer) skulle inn og få servert nystekte vafler og kaffe. Her fikk vi flott utsikt over banen der NMK Melhus var godt i gang med trening til kommende løp.
Formannen takket som vanlig for oppmøtet, og også denne gangen var det nye medlemmer til stede som på sedvanlig vis ble ønsket velkommen. Rolf Tiller, leder i NMK Melhus, orienterte litt om klubben og delte deretter ut 30 fribilletter til det kommende motorsportstevnet som foregår på banen lørdag 17. september. 

En flott avslutning på besøket da alle fikk tilbud om å kjøre en runde eller to på banen. Kjøringen startet med en akselerasjonstest mellom Arne og Jan i front av feltet. Vi vet ikke om den beste vant, men vi kan vel si at den dristigste vant fram til første sving. Noen kjørte normalt fort rundt banen mens andre ”holdt litt igjen” for å kunne gi på litt mer i kommende svinger. Et flott skue var det i hvert fall å se alle våre biler som dekket banen, og det ble nærmere 10 runder før førere med et bredt smil om munnen ble vinket inn i depotet. Noen var ennå ikke ferdig, Ryjord ble disket da han ikke lystret sekretærens anvisninger og kjørte en ekstra runde. 

Da det var i ferd med å bli mørkt og tunge skyer truet i horisonten var det på tide å vente nesen hjemover igjen. Vi kjørte via Flå, Kvål, Søberg, Melhus, Rødde og Rosten tilbake til Trondheim. De fleste rakk akkurat hjem før regnet startet, med andre ord en perfekt gjennomføring av turen i lunefullt trøndersk høstvær.  
Med stort oppmøte, flott vær, spennende kjøring og trivelig sosialt samvær ble kvelden en stor opplevelse. 
Vi takker alle medlemmene som deltok denne flotte høstkvelden, og gjorde dette til et minneverdig møte. 
 
Fra neste måned er vi igjen i gang med innemøter med spennende faglige tema. Invitasjon kommer som vanlig på mail i god tid før møtet, så det er bare å begynne å glede seg.
Dette var for øvrig det første klubbarrangementet etter at vi gikk over til å kun sende ut invitasjon pr. e-post, og det store oppmøtet tyder på at det ikke er noen grunn til å bekymre seg over at dette skal slå negativt ut. 
Skroll til toppen