Velkommen til vinterbanekjøring!

NSK-medlem Nils-Edvin gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til vinterkjøring på jordet sitt på Kløfta lørdag 18. og søndag 19. februar fra kl 11:00 og utover. Det blir brøytet en bane på ca. 1.1 km på et kupert jorde med godt og flatt underlag. Det er mulig å leie bil av Nils-Edvin hvis man ikke vil bruke egen bil. For å finne fram kjører en motorveien E6 mot Kløfta. Ta av til Kongsvinger. Ta av motorveien når det står skiltet mot Borgen, og følg så videre mot Lørenfallet. Når du kommer til et skilt med Lørenfallet til høyre, fortsett mot Kongsvinger 3,5 km. Du passerer også et skilt til Lund da er det 2,1 km igjen fortsatt i retning Kongsvinger. Der står det et brunt treskilt på høyre side hvor det står Langbakk. Kjør gårdsveien til høyre så langt du kommer og du er fremme. Velkommen!

Skroll til toppen