Vernissage i Galleri Brandstrup

DAG ALVENG – EAT MY DUST. Galleri Brandstrup Oslo. Det er ikke ofte NSK omtaler kunst (annet enn i form av biler), men her gjør vi et unntak.

Fra Pressemeldingen: Torsdag 9. februar kl. 19 åpner Dag Alveng utstillingen EAT MY DUST  i Galleri Brandstrup. Utstillingen er et samarbeidsprosjekt med Drammens Museum hvor Dag Alveng åpner utstillingen Racing 23. februar. Utstillingen er Alvengs første separatutstilling på fire år i Oslo, og er et nytt og annerledes prosjekt enn hva kunstneren har gjort tidligere. Kunstprosjektet representerer et dypdykk i motorsporten og testing av egne grenser.

Utstillingen i Galleri Brandstrup består av store svart –hvitt-fotografier og to fargefotografier. Bildene er fra to racingbaner, Nordschleife og Südschleife i Tyskland, og Monzabanen i Italia, samt fotografier fra verkstedet i Drøbak.

I forbindelse med utstillingene vil det bli utgitt en bok som består av fotografier Alveng har tatt på øvelsesbaner i Tyskland, både Nordschleife og Südschleife, samt på Monzabanen i Italia og fra verkstedet i Drøbak. Boken inneholder også tekster av Joachim Førsund, hvor han forteller historien om hvordan Alveng ble involvert i motorsport og et essay skrevet av Åsmund Torkildsen, kurator ved Drammens Museum.

Skroll til toppen