Utemøte 2 mai (31.05.2011)

En fuktig dag gjorde at vi ikke hadde de store forventningene til oppmøte på turen. Men igjen overrasket medlemmene ved at hele 11 biler møtte opp til denne tradisjonsrike turen.

Litt duskregn ved start, men i løpet av halve den planlagte strekningen, cabbet de fleste ned.
I Selbu var vi ventet av den nystartete klubben Selbu Veteranbilklubb, et spennende initiativ som det blir interessant å følge videre. Lokalradioen Nea Radio møtte opp og intervjuet formannen, og og de har lagt ut en kort artikkel på følgende adresse: http://www.nearadio.no/v/a/sportsbiler-paa-rad-og-rekke-3081/   

 

 

17 deltakende medlemmer benket seg så rundt bordet, de aller fleste fikk eplekake med krem og is, men 2 måtte ta til takke med banana-split, vi tømte kjøkkenet for eplekake.
 

Av deltakerne var det 3 personer som ble tegnet som nye medlemmer, de hadde blitt anbefalt klubben av bekjente.  Formann Odd ønsket velkommen, og håpet de ville bli aktive deltagere på møtene framover. Styret ser meget positivt på at vi nå er såpass kjent gjennom våre aktiviteter, at vi blir anbefalt av andre. En fjær i hatten for den måten vi driver på.

 

 

Som vanlig gikk praten livlig, både ved bordet og ute etter serveringen.  Vi tror det er av stor betydning for oppslutningen at vi er svært inkluderende både overfor nye og eksisterende medlemmer. Ingen tar jo initiativ til å bryte opp etter møtene !
Vi forlot Selbu ca. kl. 22.00, vellykket, takk til turarrangør Bjørn Otto for et nytt, fint møte.
Skroll til toppen