Heldags ferdighetskjøring på Vålerbanen!

Lørdag 25. juni er det heldags ferdighetskjøring på Vålerbanen! NB! Vi trenger flaggvakter!

Vi trenger hjelp med flaggvakter – dette er en fin mulighet til å få sett på kjøring, ta bilder etc.

Alle som står flaggvakt et par timer får kjøre til halv pris!

Flott om de som måtte være interessert kan gi tilbakemeliding til Jarl Erlandsen så fort som mulig. Han nåes på e-post [email protected] eller tel: 92 29 57 34. 

Delta gjerne i diskusjonen rundt arr. i forumet!

Programmet er som følger (NB: Kan endres!):

09:00           Teknisk åpner
09:45-10:00 Førermøte
10:00-10:45 Frikjøring gateregistrerte biler
10:45-11:00 Førermøte
11:00-12:15 Sporvalg, vi kjører rundt banen, stopper og får vist riktig sporvalg. Deretter følger man lederbil noen runder i rolig tempo, før man til slutt får tilbud om instruktør i bilen.

12:15-13:30 Frikjøring gateregistrerte biler
13:30-14:00 ‘Lugna halvtimmen’ – for nybegynnere, forbikjøring forbudt og rolig tempo
14:00-18:00 Frikjøring gateregistrerte biler

Ambulanse er til stede under kjøringen.

Biler med prøveskilt tillates ikke på banen. Dessverre kan vi heller ikke arrangere heat for lisensierte biler, da Vålerbanen har begrensninger på antall dager støynivået kan være over 90dB.

Møt opp i god tid, alle biler må gjennom teknisk kontroll! Det er ingen forhåndspåmelding. Det er påkrevet med førermøter for alle som skal kjøre på banen. Tidspunkt for førermøter er listet opp i programmet over. 

Prisene er som følger: Medlemmer betaler kr. 1000,-. Ekstra førere på samme bil koster kr. 200,- pr. fører. Vi holder m.a.o. de samme prisene som i fjor! Vi tar gjerne kort, men også kontant betaling. NB: Denne dagen er kun for medlemmer av NSK, men man kan melde seg inn når man kommer. Medlemskap koster kr. 400,- og må betales ved innmelding.

I tillegg til dette kommer en obligatorisk forsikringsavgift på kr. 150,- for alle som skal kjøre. Denne dekker førerulykke, ikke kjøretøy. Dette utgår denne gangen.

NB! Husk å laste ned skjemaet under som inneholder regler og opplysninger som må fylles ut før man får kjøre! Fyll ut skjemaet (husk at det er 2 sider!) og ta det med deg, så går registrering vesentlig lettere. 😉

NB2! Husk hjelm på alle i bilen!

Skroll til toppen