Utemøte 1 mai (14.05.2011)

Med kraftig regn fra morgenen av, så det stygt ut for oppmøtet på Solsiden. Men, som så mange ganger tidligere, endret været seg ½ time før oppmøtetidspunkt. Ikke den helt store varmen, men med null regn og tørr utstillingsplass, kunne vi konstatere at 20 biler totalt var innom plassen. Stor interesse fra forbipasserende, og vi klarte å verve 3 nye medlemmer på den korte tiden vi skulle stå der med bilene.

 

 

Denne gangen var det et større antall damer som tok kontakt grunnet den store variasjonen av biler.
Noen forelsket seg i formannen, eller helst MG-en, mens andre favoriserte de hvite Jaguarene, MG-ene og deres eiere. En blå Lotus vakte også interesse blant de under 50 år !! ?? !! En kommende brud og hennes forlover ble så begeistret, at de tok med champagneflasken og ble med i to biler på turen rundt Byneset. 

 

 

Da klokken nærmet seg 14.00, annonserte formannen at turen skulle starte. Odd var svært glad for at parkeringsetaten kom for kontroll, slik at han fikk vise frem de tilsendte godkjennelsesdokumenter om gratis parkering.

Turen gikk fra Solsiden og utover mot Trolla. Det var 12 biler som deltok på denne runden. På golfbanen hadde vi et 2 timers stopp med høy stemning og variert bespisning.

Vi returnerte i lett regn, etter et meget vellykket møte. 
Skroll til toppen