NSK på Golsfjellet 2010

Til tross for gjenstridig kommuneledelse som nektet oss å kjøre på isen søndag hadde NSKs medlemmer en fin helg på Golsfjellet – bilder og resultater er nå klare! OPPDATERT med video!

Fredag før helgen fikk vi beskjed om at kommunen likevel ikke ville la oss benytte isen til kjøring på søndag, kun lørdagen ble det gitt tillatelse til. Vi fikk sendt ut melding om dette til alle deltagerne på SMS, heldigvis tok alle dette med godt humør og dukket opp på Gol utover kvelden. Takk for sporty innstilling, alle sammen! 🙂 Vi fikk heldigvis ordnet det slik at det ble kjøring på en flystripe i nærheten på søndagen i stedet, og når solen strålte på en morsom løype på flyplassen var ikke det så galt det heller. 🙂

Lørdagen var det fullt på isen, men vi tror de fleste fikk kjørt det de orket. Været var litt så som så, men litt snø i lufta ga godt greit feste også for de av oss som ikke hadde pigger i dekkene. Dessverre var det ikke akkurat optimale fotoforhold, så bildene ble ikke noe å skryte av. Kl. 14:00 var det tid for årets isbanecup med rekordstort antall deltagere. Til tross for dette var det hele unnagjort på 90 minutter, det inkluderte 3 eller 4 berginger av biler som kjørte ut.

Om kvelden var det middag og ikke minst premieutdeling! Resultatene står i tabellen under – vi gratulerer nok en gang vinnerne og alle som deltok – det var en flott innsats! I tillegg var det også i år et par ekstra priser – Boye Ødegård fikk prisen for mest underholdende kjøring (hvem trenger vel snøfreser…) og Ronny Pettersen fikk en spesialpris for utvist mot! 🙂

Hans Jørgensen fra Turkomitéen var også innom og fortalte om årets Vårtur (som du kan lese mer om og melde deg på her) – han truet med å delta på Vinterweekend neste år når han fikk oppleve hvor moro det var! 🙂

Resultatliste

Plass Navn Biltype og -modell HK Vekt Tid Dekktype
Klasse 1
1 Rune Skjærven Porsche Boxster RS60 Spyder 303 1400 2.12,72 Piggfritt
2 Ole Thomas Hansen Mercedes Benz E300TD 113 1400 2.20,22 Piggfritt
Skroll til toppen