Generalforsamling

Årets generalforsamling blir på Holmen Fjordhotell, 26. februar kl. 18:00.

Årsmøtepapirer legges som vanlig frem på Generalforsamlingen, men skulle noen av våre medlemmer ønske å se regnskapet på forhånd kan de kontakte styret på epost, så vil vi oversende dette. NB: Medlemsnummer må oppgis i henvendelsen (står bl.a. på medlemskortet ditt).

Styret ønsker samtidig å invitere deltakerne til middag etter møtet. Dette har svært vellykket tidligere og vi håper å kunne gjøre denne formelle kvelden også til en trivelig og sosial begivenhet. Medlemmene får dette til kostpris, kun kr. 445,-, og da får du en 3 retters middag! Drikke betaler den enkelte i tillegg. De som eventuelt også ønsker å overnatte kan ta kontakt direkte med hotellet. Enkeltrom koster kr. 950,- og dobbeltrom kr. 1250,- og betales av den enkelte. Tlf 66 77 27 00. Web: www.holmenfjordhotell.no

Av hensyn til kjøkkenet må vi ha en påmeldingsfrist for middagen: 21. februar. Påmelding sendes på epost til styret. SPA: For de som ønsker det har hotellet en stor Spa-avdeling, der det er mulig å få behandlinger under oppholdet. Alle behandlinger må dog bestilles på forhånd ASAP, da helgene ofte er fullbooket. For flere detaljer, se hotellets hjemmeside.

Skroll til toppen