Fra registermøtet på Sherryhaugen, 19. august 2009.

Vi møttes på Sherryhaugen kafé’s nybygde terrasse. Det var 15 fremmøtte, 9 biler (hvorav en E-type og en Midget).

Været viste seg ikke fra sin aller beste side, og aktiviteten fra en entreprenør som antagelig fryktet dagbøter medførte noe støy, men regnet uteble og vi tilbrakte et par hyggelige timer med utsikt til Healeyene (og en del andre interessante kjøretøyer).

Og med engasjerte diskusjoner rundt bordet

Emnene spente fra historier om egne biler via tekniske spørsmål til tidligere og kommende arrangementer og ideer om hvordan vi kan arbeide videre for å bygge opp miljøet rundt og interessen for Healey. Det var bred enighet om at det er positivt med den økte aktiviteten rundt vår felles interesse og at Healeyklubben og -registeret  må samarbeide og samordne arrangementer og aktiviteter.

Positivt var det også å møte nye, eller gjenoppfriske bekjentskapet med, hyggelige Healey-venner og -biler, og utveksle erfaringer og minner.

 

Skroll til toppen