Vel blåst!

Da fyrverkeriet gikk til himmels midt under striregnet på lørdagskvelden, symboliserte det både at vårt første, lille 5. års jubileum var nådd – og at nok et vellykket arrangement var i gang. Med over 155 løpsbiler var det ny deltagerrekord, og track-day aktivitetene var fullt belagt. Mens regnværet skremte vekk en del av mønstringsbilene. Under søndagens premieutdeling gjorde flere de berømte ordene fra Lillehammer til sine: «The best games ever». Vi får overstrømmende tilbakemeldinger fra alle hold om CSM og vi i arrangementskomiteen er stolte over hva som er skapt. Men det er viktig å huske at CSM utelukkende er et produkt av ren og skjær entusiasme fra et stort antall enkeltpersoner. Hvor mange frivillige som har bidratt med en større eller mindre arbeidsinnsats vet vi ikke. Men det er mange. Og uten dem hadde CSM aldri eksistert.

En stor TAKK! til alle dere som gjorde arrangementet mulig, ingen nevnt, ingen glemt. Og i tillegg – en stor TAKK! til alle dere som deltok. Deres deltagelse er med på å skape noe som en gang i framtiden kanskje kan bli et Goodwood på norsk.

Og om ikke lenge går vi vel på igjen. For å gjøre det 6. CSM til «The best ever».

Tiden går fort. Samme sted, omtrent samme tid. 2010.

Arrangementskomiteen.

PS: Bilder finner du i Bildegalleriet, og diskusjonen rundt CSM finner du i forumet.

Skroll til toppen