Healeytur til CSM 2009

Tur til Vålerbanen lørdag 15. august 2009. Lørdag den 15. august tok vi ut Healeyen og kjørte til Vålerbanen på Braskereidfoss for å få med oss 2009-utgaven av Classic & Sportscar Meeting. Værmeldingen hadde skiftet fra sol til regn i løpet av natten, men det var tørt og fint hele veien opp via Kløfta og Kongsvinger. Rv 210 på vestsiden av Glomma er en ypperlig Healey-veg.

Vel fremme fant vi en en meget pen 3000 Mk. III på «finbilparkeringen». Dessverre traff vi ikke eieren.

Ellers dukket det ikke opp mange Healeyer, men Kai hadde funnet en fremtredende plass til sin flotte Sebring Sprite replika sammen med Frode Alhaugs rå Corvette Z06.

Regnværet som satte inn etterhvert, skapte utfordrende forhold for både førere og publikum, men underholdende var det! Det var virkelig et mangfold av biler i aksjon ute på banen. En av våre favoritter var en sjarmerende liten «fetter» av Healeyen, en blå Austin A 35 som kjørte i «1000-cupen».

Hovedattraksjonen for oss Healeyentusiaster var imidlertid å se Kai i aksjon med sin Sebring Sprite, og innsatsen var upåklagelig!

Det var tette fighter

Det dårlige været la en demper på stemningen, og returen til Oslo foregikk med toppen på, men vi vil gjerne gratulere NSK med et flott arrangement som absolutt ga mersmak! Vi kommer tilbake neste år!

Skroll til toppen