Brannøvelse for NSK Marshals (oppdatert!)

Medlemmer og potensielle nye medlemmer av NSK Marshals inviteres til brannøvelse 16. april kl. 19:00 i Spydeberg! Det kommer da 2 biler (les vrak) som vi alle skal få lov å øve på. Spydeberg brannvesen stiller med instruktør + sikringsmann + brannbil i backup.

NSK-medlem René har fått til dette, takk!

Vi håper flest mulig av våre eminente NSK Marshals har anledning til å ta turen. Se kart for info om plassering av øvelsen.

Oppdatering: For de som vil blir det felles avreise fra vekta som ligger på høyre hånd rett etter at du har passert under Da Vinci-broa (eller De Caprio-broa som enkelte æresmedlemmer kaller den) kl. 18:15 presis.

Etter øvelsen tar vi en tur innom nærmeste Pizza-sjappe for litt juging og mat. Begge deler må de fremmøtte stå for selv…:-)

Skroll til toppen