Bilbranner slukket i Spydeberg!

Takket være NSK Marshals ble to potensielt farlige bilbranner slukket opptil flere ganger i Spydeberg på kvelden torsdag 16. april…:) Ja, heldigvis under kyndig ledelse av Spydeberg brannvesen. 😉 18 karer (ja, hvor ble det av jentene?) ble veiledet i slukking av bilbranner. Både pulver, skum og CO2 ble demonstrert og testet, og sjelden har vel bilbranner blitt slukket så mange ganger. For alle fikk prøve å slukke!

Etter noen timer med brannslukking avrundet vi med en liten matbit i Spydeberg, og utdeling av bevis for deltagelse. Takk for oppmøtet, og nok en gang takk til René Depuis som arrangerte og de dyktige gutta i Spydeberg brannvesen som instruerte!

Med dette kurset avrundet vi oppladingen til årets sesong med ferdighetskjøring på bane. Rundt 20 NSK Marshals har vært gjennom alle kursene med flaggvaktkurs, førstehjelpskurs og til sist dette brannslukkingskurset. Selvfølgelig håper vi våre Marshals ikke får bruk for alt de har lært, men det er godt å vite at så mange har vært så interessert i å lære seg disse viktige temaene. Vel møtt til ferdighetskjøring på bane i 2009!

Skroll til toppen