NSK inviterer til kjøretrening på Rudskogen mandag 27. april!

Mandag 27. april braker det løs med årets første kjøretrening på bane! Det er viktig at dere leser resten av denne artikkelen pga noen endringer i fohold til tidligere år. 🙂

Møt helst opp til kl. 16:00! Det er ingen forhåndspåmelding. Det vil bli ikke bli avholdt ordinære førermøter såfremt ikke forholdene tilsier noe annet. Derimot er det påkrevet med førermøter for uerfarne (les: nye førere som ikke har vært på Rudskogen før). Disse avholdes kl. 17:10 og kl. 18:10. Deltagelse på førermøte er obligatorisk for uerfarne førere. Kommer du for sent må du vente på neste møte før du får kjøre.

Prisene er som følger: Medlemmer betaler kr. 600,- (samme som i fjor!) og ikke-medlemmer betaler kr. 1000,-. Ekstra førere på samme bil koster kr. 100,- pr. fører.

Det er satt et tak på 60 biler! De 60 første som kommer og betaler på Rudskogen får plass.

Lisensierte biler: Vi vil arrangere egne heat for disse forutsatt at det stiller et minimum av biler – husk at formelbiler må kjøre alene!

NB! Nytt skjema for 2009! Husk å laste ned skjemaet under som inneholder regler og opplysninger som må fylles ut før man får kjøre! Fyll ut skjemaet (husk at det er 2 sider!) og ta det med deg, så går registrering vesentlig lettere. 😉

Skroll til toppen