Medlemsmøtet om chassisteknikk

Rundt 40 NSK-medlemmer hadde møtt opp for å høre på Henrik Persson fra Norsk Chassisteknikk torsdag 19. februar Det var tydelig at dette var et tema som fenget, og dette er hittil det best besøkte medlemsmøtet denne innesesongen!

Henrik fortalte om fjærer og dempere, hjulvinkler og 4-link, utregninger og vekter og mye mer. 🙂 Det ble stilt flere spørsmål fra de fremmøtte, og det varierte fra returdemping på Elise til heving av Land Rover, så det var noe for de fleste.

Det var mange flere spørsmål som man ikke rakk å hverken stille eller besvare, så Henrik har invitert NSKs medlemmer ned til sine lokaler i Krokstadelva 12. mars kl. 18:30. Sett av datoen!

NSK takker Henrik for at han ville komme, og håper så mange som mulig tar turen ned 12. mars!

Skroll til toppen