Julemøte (02.12.08)

Årets julemøte ble i år som i fjor arrangert i kantina i 5.etasje i Bassengbakken 1. Hele 21 medlemmer møtte opp til dette årets siste møte som avsluttet en sesong med stor aktivitet og mange varierte møter og turer.

Etter heftige lydbilder fra start ønsket formannen velkommen til de frammøtte.

Det ble servert nydelig, varm julemat og et rikholdig koldtbord, flott avsluttet med kaffe og hjemmebakte kaker fra Mary og Mette Britt.

Ole Kristian informerte om at Valter Jensen forrige helg sikret seg EM-titten i historisk racing, og benytte anledningen til å utbringe en skål. Ingen ble vel overrasket over at han kjører Porsche.

Formannen presenterte neste års terminliste, her er det mye å glede seg til. Erik informerte i mer detalj om alle de fine turene som skal gjennomføres med glød og optimisme. Med tur til Vestlandet i mai, tur til rallycross i Höljes i Sverige i juli, tur til Knarren (Knarrlagssundet) på Hitra i september og tur til Birmingham i november tar man nå sikte på aktiv turvirksomhet i alle 4 årstider.

 

 

Arne som er formann i valgkomitéen uttrykte stor takk til det sittende styret for jobben som har blitt gjort i inneværende år. Samtidig ble de som eventuelt vil bli forespurt om det bedt om å stille seg positive til et eventuelt styreverv til neste år. En viss utskiftning over tid er bare positivt, på denne måten kan enda flere ta aktivt del i driften av klubben i fremtiden. 

I siste del av møtet kunne medlemmene glede seg over et variert utvalg bilrelatert underholdning satt sammen av Trond Håvard. Diverse innslag fra det engelske bilprogrammet Fifth Gear og en del humoristiske videosnutter funnet på internett så ut til å falle i smak. Ole Kristian hadde dessuten laget en spesialredigert video fra årets vårtur som ble framvist.

God mat og drikke, livlig prat og god stemning fram til møtet ble avsluttet ca. kl. 23.

Vi takker medlemmene og styret for et strålende sportsbilår og gleder oss allerede til 2009.

Skroll til toppen