Trist budskap

Vi gjengir her en melding lagt ut på websidene til Historisk Racing om at Bjørn Glestad har gått bort. Bjørn var også medlem i NSK. Dette ble publisert 18. februar:

«Vi har i dag mottatt det triste budskap at Bjørn Glestad døde i natt. Bjørn, som var en av pionerene i HRN og en av de aller første på banen har gått bort så alt for, alt for tidlig. Det er helt ufattelig at en av oss sånn helt plutselig og uventet blir borte, i en alder hvor vi alle tror vi har mange, mange gode år foran oss. Vi vil alltid huske Bjørn som en god konkurrent, og en dyktig sjåfør som alltid kunne by på spektakulær og underholdende kjøring.

Vår dypeste medfølelse til Bjørns familie i en tung tid .
Vi tenker på dere !
– Styret «

NSKs styre kondolerer.

Link til originalartikkel hos Historisk Racing

Skroll til toppen