Nå er det Motorsportaften igjen!

Vårt årvisse og tradisjonsrike treff står igjen for døren. Denne gang blir det racing for, nær sagt, et hvert ambisjonsnivå og lommebok.

Vi begynner der vi sluttet i fjor. Da skulle Inge Mauseth fortelle om sin racingdebut i langdistanseløpet ”BF Goodrich Langstrecken Meisterschaft Nürburgring”. Med motorras på treningen var det ikke så mye å melde hjem om. Men i år har det vært ny satsing. Og denne gangen helgarderte teamet ved å stille med to biler. En av dem kom i hvert fall til mål. Inge og Jørn Innset forteller…

Corsa Italiana har blitt en kjempesuksess i norsk racing. Et rimelig konsept parret med sjarmerende biler og høy sosial faktor er noe av oppskriften. Bilene er alt fra Autobianchi til Ferrari, og det kjøres i fire klasser basert på forholdet mellom vekt og effekt. I år var det 30-40 biler som stilte til start. Neste år ryktes det om 40-50! Jon-Even Johansen og flere til kommer…

STCC er kongeklassen i skandinavisk racing. Men STCC er også et komplett racingkonsept med flere andre klasser. To av klassene er vel så spektakulære som STCCklassen selv. Vi snakker om Nordic Supercar og Porsche Carrera Cup. Haavard Lien er teameier og aktiv fører i Cartech Motorsport. Han vil gi innside-informasjon fra begge klassene…

Vi venter storinnrykk i år som i fjor, og har også nå leid Olavsalen på Quality Hotel Olavsgaard. Hotellet ligger på Skjetten, ved avkjøringen fra E6 til Hellerudsletta og Gjelleråsen.

Skroll til toppen