Trøndelag_2018_Søndagstur_mai_1

Søndagstur

Avdeling: Trøndelag

Hei folkens! Da er dere kanskje klare for en kjøretur i strålende sommervær igjen? Turen denne gang går delvis kjente og noe ukjente veger. Sånn blir det når vi har én dag å gjøre det og utgangspunktet er vårt faste oppmøtested, Esso Moholt, oppmøte kl. 8:30.

Vi kjører kl. 8:45 og setter nesen mot ferjeleiet Flakk. Raskeste vei og den med færrest lyskryss skal være via Sluppenbrua, Ila og ut til fjorden. Vi sikter oss inn en ferjeavgang kl. 9:30, og om vi ikke rekker den, blir det én time til neste avgang…

Vel over fjorden kjører vi nye rv 715 fra Flakk til Olsøykrysset, eller Orsøykrysse’ som lokalbefolkningen sier. Her tar vi av rv 720 i retning mot Malm til vi kommer til Verrabotn. Etter noen kilometer tar vi til høyre fv 193 merket Meltingen. Etter ytterligere 6,5 km tar vi av til venstre mot Trongsundet. Her kjører vi fv 191 Framverranvegen langs sjøen til vi smyger oss fram under venstre bro-kar Skarnsundbrua. blir det over Skarnsundbrua og rv 755 videre til Inderøy.

PS! Veivalg til tross, er det asfalt hele vegen, selv om Google Maps viser noe annet.

Denne helga er det ennå en ukes tid igjen til det er høysesong Inderøy, det er litt uklart hvem som

har åpent for lunsj-servering. Øyna er litt usikker, men Rødbrygga i Straumen er alltid åpen. vi får se hvor vi havner.

Etter lunch, kjører vi ut av Straumen og etter kort tid tar vi av rv 755 til høyre over Sund, Hylla, Røra og setter kursen hjemover mot byen eller andre steder.

Vel møtt til sesongens første kjøretur.

Skroll til toppen