Goodwood-aften

Goodwood Revival er en 3-dagers festival som arrangeres i september hvert år på den historiske banen Goodwood Circuit utenfor Chichester i West Sussex i England. Hovedfokuset for arrangementet er biler og motorsykler som ville vært brukt i løp på banen under «original-perioden» fra 1948 til 1966. Arrangementet er svært populært og med til sammen ca. 150.000 besøkende over tre dager er det uten tvil et av verdens største motor-relaterte arrangementer.

En del medlemmer hadde med bilder og videoer fra besøk på tidligere Goodwood-treff. Via bilder med stemnings-inntrykk og filmer med masse lyd fikk vi inntrykk av et flott arrangement med stor stemning og folk i alle aldrer og i tidstypisk klesdrakt. De av oss som ikke har vært der fikk øynene opp for at dette kan familien også være med på. Det var også veteran-/eldre biler konvertert til el-motor, og tråbilløp for barn, så dette arrangementet favner hele familien.

 

Det kom også tydelig fram at vi er en klubb med masse fagkunnskap om bil fra den helt eldste modellen til dagens modeller. Framvisningen ble fulgt med stor interesse og ivrig kommentert og diskutert rundt bordene.

Vi fikk også anledning til å bivåne bilder og filmer fra arrangementet Circuit des Ramparts i Angoulême, Frankrike. Dette arrangeres også i september hvert år og kan karakteriseres som Frankrikes svar på Goodwood Revival. Et flott innslag som også ga mersmak, takk til Niels Christian Nielsen for et engasjert innblikk fra sitt besøk der.

Det ble servert et utmerket måltid med god drikke til de som ønsket det. Diskusjonene rundt bordene gikk også på årets annonserte terminliste og det var god stemning inntil kvelden ble avsluttet ca. kl. 21:30.

Vi ser fram til ett spennende 2024.

 

Skroll til toppen