Anbefalt vinterlagring

Vi får spørsmål fra medlemmene om vi vet om steder å vinterlagre entusiastbilen. Og det vet vi. To av våre medlemmer driver med dette på hver sin kant av Østlandet. Vi har besøkt dem flere ganger og kan absolutt anbefale begge to. I tillegg har begge lagd et sosialt miljø rundt bilhobbyen, hvor man kan møtes og hvor det arrangeres treff.

B3 Garasje
B3 Garasje drives av Martin, Marius og Ove Billerud. Det er en selvbetjent, temperert vinterlagring plass/løsning for din bil, lokalisert i sentrum av Skotterud, med asfalt helt fram til døra. Du får en kode som gir deg tilgang til bilen, slik at du blant annet kan utføre vedlikehold på den. De kan også utføre service-tjenester for deg. Les om pakkeløsningene nærmere beskrevet på nettsidene.

  • 1000 m2 – ca. 30 plasser disponibelt som kan utvides
  • Flislagt gulv
  • Rikelig med lysarmaturer i taket
  • Perfekt i forhold til lagringstemperatur og fuktighet
  • Overrislingsanlegg med skum, som i tilfelle brann ikke skader bilene
  • Alarmanlegg med TV-overvåkning. Overvåkning 24/7
  • Vask og serviceområde
  • Sosiale områder

Kontaktinfo:
Telefon: 911 53 990
Adresse: Skjøbergs vei 1, 2230 Skotterud
Epost: [email protected]
Nettside: b3garasje.no

 

Nordre Istre lagerleie
Nordre Istre lagerleie drives av Tom Erik Fredriksen og ligger sentralt plassert fra E18 mellom Larvik og Sandefjord. Anlegget er på 1000 m2 og inneholder rom for lagring av rekvisita og utstyr, 12 plasser for mekking, 20 kaldtlagringsplasser, plass for temperert lagring, samt oppholdsrom med bibliotek og bilbane.

Kontaktinfo:
Telefon: 917 61 464
Adresse: Skallebergveien 426, 3280 Tjodalyng
Epost: [email protected]
Nettside: facebook.com/profile.php?id=100064912115455

 

Skroll til toppen