Bli med på The Norwegian Grand Tour 2023!

Tattarata!

Vi inviterer deg til Årets Sommertur, den 15. – 22. juli 2023

Vi setter først kursen mot Hemsedal og overnatting på spektakulære Skarsnuten Hotell. Deretter følger spektakulære veier til Dombås Hotell. Dagen etter blir det kjøring på noen av de mest attraktive av Norges nasjonale turistveier, til Grotli Høyfjellshotell. Fra Grotli går veien over til Sogndal, hvor vi sjekker inn på et eventyrlig hotell med idyllisk beliggenhet i vannkanten ved Sognefjorden, Hofslund Fjordhotell. Og derfra begir vi oss videre på morsomme veier til Bergen, hvor vi blir i to dager på Clarion Hotell Admiral. For så å sette fart hjemover med den siste fellesetappen tilbake til Geilo og overnatting på Bardøla Fjelltun.

Pris for én person i enkeltrom, 7 netter: kr 16.730.
Pris for to personer i dobbeltrom, 7 netter: kr. 26.800.
Dette inkluderer frokost og 3-retters middag eller buffet.

For påmelding: Klikk her.  Påmeldingsfrist er lørdag 13. mai.
Men påmeldingen er først gyldig når betaling er gjort.
Betaling skjer til Gazoline, konto nr. 5005.06.23618

Du som har vært med før vet litt av hva du har i vente. Du som ikke har vært med, har litt å glede deg til. Men, som vanlig, er antall plasser begrenset og det er det sedvanlige «Først-til-mølla-prinsippet» som gjelder…

Hilsen Turutvalget
Lars Weckhorst, 908 44 041
Ulf Johannessen, 900 23 554
Egil Nordlien, 907 52 977
Stein Pauli Nilsen, 920 39 421

 

Skroll til toppen