Julebord – tradisjonen tro!

I år, som tidligere, blir det julebord i 2. etasje hos Mortens Kro på Gjelleråsen, torsdag 8. desember kl. 19.00. Adressen er Trondheimsveien 3, 1481 Hagan.

Det blir selvfølgelig tradisjonell julemat på menyen – ribbe, medisterkake og medisterpølser med tilbehør, kaffe og kransekake til slutt. Og foruten hyggelig samvær, er det som vanlig gode muligheter til å vinne i vårt usedvanlig populære lotteri med sedvanlige flotte premier! Loddsalg blir det også på klubbens MX-5, med trekning på Vårmønstringen.

Våre Marshals og funksjonærer gjennom sesongen, samt Heders- og Æresmedlemmer, inviteres spesielt til NSKs julebord. For dere er serveringen av mat og 2 stk. valgfri drikke, gratis. De fleste pleier å kjøre, men det serveres også alkohol for dem som måtte ønske. For alle andre som har lyst til å delta er prisen kr 600,-, og da blir maten servert to ganger. Drikke kommer i tillegg.

Vi håper dere har mulighet til å bli med – og ber om 
påmelding til [email protected] innen 1. desember.

Hilsen Styret
NORSK SPORTSVOGN KLUBB

 

Foto julesportsbil: Sonny Mauricio

Skroll til toppen