Innemøte hos Auto Sportiva

Her ble vi tatt godt imot av sjefen selv, Knut Engdal, som ønsket oss alle velkommen, samt serverte kaffe og et utvalg av gode kaker..

For kvelden hadde 27 sportsbilinteresserte funnet veien til spesialbilverkstedets nye lokaler Tempe for ny faglig oppdatering. Dog er flere av oss allerede godt kjent med firmaet, som har vært lokalisert Dora fram sommeren 2022. God kundebehandling, kompetanse og en uformell tone er blitt oppfattet som firmaets profil, noe Bjørg (MG-F co-pilot/pilot) understreket med å overrekke blomster, for god service, til sjefen når hun og Knut ankom verkstedet.

Knut Engdal og hans Auto Sportiva team beskriver seg som bilmekanikere med et hjerte for faget. De har holdt i ca. 15 år og er i dag rundt 10 ansatte med en stadig økende arbeidsmengde. Auto Sportiva har profilert seg som et bilverksted for bilentusiaster med spesielt fokus italienske bilmerker. Dette kan nok i utgangspunktet trigge en viss skepsis når det er andre bilprodusenter som står nærmest hjertet (også av undertegnede for noen år siden). Flere kunne nok senke skuldrene når Knut Engdal la ut om sin fartstid som mekaniker hos forskjellige verksteder som Das Auto, EMM Sport, GS Bildeler m.m. (noe som i alle fall skaper trygghet hos et BMW-hjerte). Faktisk fikk vi i løpet av kvelden forståelse for at alle typer kjøretøy var velkommen, gamle som nye. Verkstedet flagget også et spenn av kompetanse, om en kunde kom med klassisk «forgasser-bil» eller en moderne «batteri-bil», var kompetansen tilgjengelig.

For ordens skyld kan det nevnes at Auto Sportiva utfører servicer, reparasjoner, PKK, klimaservicer, diagnoser og feilsøkinger, firehjulskontroll samt dekkomlegging og som nevnt betjener alle bilmerker, selv om det ligger en viss forkjærlighet for sportsbiler, veteraner og artige kjøretøy.

Om det var den gode stemningen med gjensidig bilentusiasme som til grunn for at Knut Engdal klart og tydelig varslet at alle vi fra NSK skulle 10% rabatt ved besøk hos Auto Sportiva skal være usagt. Det er uten tvil noe vi alle satte stor pris og sannsynligvis bidrar til at flere fra Sportsvognklubben vil vurdere dette verkstedet neste gang behovet melder seg.

 

Etter en interessant innføring i firmaets virksomhet med historikk og eksempler utfordringer og reparasjoner gikk kvelden over i en uformell runde med litt mingling i lokalet for å se nærmere utstilte biler eller oppfølgingsspørsmål rundt belyste tema.

Besøket hos Auto Sportiva kan trygt beskrives som en god start «den kalde fine tida» eller sesongen for innemøter for oss NSK’ere.

vegne av NSK Trøndelag, takk til Hans Petter for et flott arrangert innemøte og takk til alle frammøtte for god stemning!

Skroll til toppen