Treff på Prestmarken Bil, Lørdag 10 september.

Bli med på hyggelig kjøretur til et av Norges fineste bilanlegg.

Denne er ment som en hyggelig aktivitet hvor vi kan komme sammen og kose oss med bilene våre. 

For tredje året på rad er vi blitt invitert av Prestmarken Bil på Helgelandsmoen. I fjor kom det hele 90 biler til eventet, og vi hadde med oss 45 av dem fra Henie Onstad på Høvikodden. 

Turen går til Prestmarken Bil på Helgelandsmoen. Plassen deres er romslig og egner seg veldig godt for et sportsbiltreff. Kjøreturen starter fra Høvikodden (Henie Onstad) lørdag 10 september kl 10.30.

Vi kjører om Tranby og Skaret. Denne gangen tar vi av ved Vik og kjører nydelig landbrukslandskap rundt den koselige Røyse-halvøya via Kroken og Gomnes og frem til Helgelandsmoen på Røyse. Kjøreturen er på ca 5 mil og tar ca 1 time. Vel fremme blir det omvisning på deres flotte anlegg – både på det moderne verkstedet og i bilanlegget. 

 

LES MER HER!

Skroll til toppen