Velkommen til Vårturen, 29. april – 1. mai

 

Vi må erkjenne at vi lenge har savnet å besøke broderfolket. Nå ser det endelig ut til å bli en realitet igjen. Vi liker oss i Värmland, og har lyst til å dele den opplevelsen med flere.

Du er herved invitert til å bli med på sportsvogntur til Dömle Herregård. Her skal vi bo i to dager med trivelige utflukter.

 

 

Fredag

Vi møtes på parkeringen utenfor Plantasjen på Hvam kl 10.00. På den andre siden av motorveien for Olavsgård. Derfra kjører vi på hyggelige veier via Bjørkelangen og Setskog til Arvika. Vi spiser lunsj i Arvika ca. kl. 12.00. Her finnes flere trivelige steder. Fra Lillestrøm til Arvika er det omtrent 2 timers kjøring og 12 mil.

 

Etter lunsj kan vi besøke Arvika Fordonsmuseum. Museet er levende i den forstand at  utstillingen veksler fra år til år. 

Deretter kjører vi fra Arvika via Høgboda og over til Deje og Dömle Herregård. Avstanden er ca. 72 km og en drøy times kjøretid.

Ankomst Dömle ca. kl 16.00 inkludert lunsj, pauser og eventuelt besøk på Fordonsmuseet. Middag kl. 19.00.

 

Lørdag

Dagen står til fri disposisjon. Men vi kan tilby noen alternative aktiviteter.

Du kan rett og slett velge å bli på herregården, og for eksempel kose deg i spa-anlegget…

Eller du kan være med oss på et besøk i Karlstad. Det blir for øvrig også anledning til å benytte herregårdens spa etter Karlstad-besøket.

Vi har booket oss inn hos Lasse Jönsson ServiceCenter i Karlstad kl. 11.00.

Her vil vi få en hyggelig omvisning blant de flotte bilene. Vi var her på et meget vellykket besøk under Høstturen i 2017. Hans samling av klassiske Porscher, Mercedes, Corvette og Ferrari er virkelig noe å oppleve. Og selv om man har vært der før, føler vi oss trygge på at dette er morsomt å oppleve igjen.

Etter bilopplevelser hos Jönsson er det duket for litt kunst, nemlig galleriet til Lars Lerin på Sandgrund i Karlstad. Lars Lerin er kjent fra både TV og utstilling i Norge. Gå inn på disse nettadressene for å få en liten forsmak:

 

Søndag

Da legger vi turen hjemover via Torsby.

Fra Dömle til Torsby er det ca. 80 km. Etter Torsby koser vi oss hjemover via Kongsvinger og Skarnes og tilbake til Oslo-området. Turen fra Torsby og hjem er ca. 170 km og tar ca. 2 timer og 30 minutter.

Og som vanlig blir det tur på hyggelige veier som skulle passe både bil, sjåfør og co-driver. 

 

For påmelding: Klikk her.

 

Påmeldingsfrist er 17. mars, og du er påmeldt når turen er betalt til Gazoline på konto 5005.06.23618.

 

Hilsen

NSK Turutvalget
Egil Nordlien, Stein Pauli Nilsen, Lars Weckhorst og Ulf Johannessen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Skroll til toppen