Bli med på hyggelig kjøretur til et av Norges fineste bilanlegg.

I og med at Høstmønstringen søndag 12 september er avlyst ønsker vi å arrangere alternative aktiviteter. Denne er ingen erstatning for Høstmønstringen, men er ment som en hyggelig aktivitet hvor vi kan komme sammen og kose oss med bilene våre. 

Vi er igjen blitt invitert av Prestmarken Bil på Helgelandsmoen. De syntes det var spesielt hyggelig i fjor da vi stilte med mange sportsbiler på anlegget og plassen hos dem. Turen går derfor til Prestmarken Bil på Helgelandsmoen. Plassen deres er romslig og egner seg veldig godt for et sportsbiltreff. Kjøreturen starter fra Høvikodden (Henie Onstad) lørdag 11 september kl 10.30.

Det blir en veldig hyggelig kjørerute via Tranby, Sylling, vestsiden av Tyrifjorden, Vikersund, Drolsum, Nakkerud, Tyristrand, Ask og frem til Helgelandsmoen på Røyse. Kjøreturen er på ca 10 mil og tar ca 1 time og 50 minutter. Vel fremme blir det omvisning på deres flotte anlegg – både på det moderne verkstedet og i bilanlegget. 

 

Bilforretningen er jo kjent fra lang tid tilbake, og fra da de lå på Vik i svingen ved Tyrifjorden. Det nye anlegget på Helgelandsmoen, inne på det tidligere militærområdet, flyttet de inn i juni 2019. 

 

https://prestmarkenbil.no/index.php

 

https://prestmarkenbil.no/verksted

Prestmarken Bil griller pølser og hamburgere, og det blir drikkevarer og kaffe/te. I og med matservering fordrer dette påmelding. Gratis servering. Anlegget er stort, og det er derfor enkelt å overholde Covid-19-bestemmelser. Vi tar sikte på å ankomme Prestmarken Bil ca kl 12.30, og avslutter der ca kl 14.30, eller så lenge den enkelte måtte ønske.

Har du lyst får du også anledning til å prøve simulator med Formel 1 spillet på. Den som setter raskeste rundetid rundt Spa Francorchamps (ikoniske banen i Belgia) vil vinne en gratis service.

 

Hyggelig kjørerute hjemover via nydelig landbrukslandskap over Røyse og frem til Vik.

 

Påmeldingsfrist: Mandag 6 september. Vennligst fyll ut navn på fører og co-driver på skjemaet på nettsiden HER!

Evt spørsmål kan rettes til Stein Pauli Nilsen, tlf.: 920 39 421 eller via mail [email protected]

 

Norsk Sportsvognklubb

 

Skroll til toppen