The Norwegian Grand Tour 2021

Vi inviterer til:

The Norwegian Grand Tour 2021 – 10. til 17. juli

Bare smak på navnet. Det sier alt. 

Så det er bare å gå rett inn på sportsvogn.no og sette seg på listen.

Turen er begrenset til 55 biler. Og endelig påmelding registreres når turen er betalt.

Hvis du ønsker en bekreftelse på ditt spontane valg, kan du fortsette med å lese her:

Foruten selskap med gamle og nye venner, byr turen på klassiske ingredienser, som skog og fjell, fjord og kyst, og vi begir oss ut på mange opplevelsesrike veier. Turen vil ha flere hyggelige overraskelser underveis, og vi overnatter to døgn på to av stedene, slik at det blir en fin balanse mellom ro og forflytning. Til sammen blir det 7 overnattinger. 

Vi begynner med å dra nordvestover, med Beitostølen som første destinasjon. Derfra går turen på spektakulære veier til stedet der fjell og fjord møter hav – Ålesund. Det er ingen tilfeldighet at jugendbyen har blitt en av Norges mest besøkte turiststeder, og med to overnattinger her blir det anledning til å bese og oppleve attraksjonene, mens bilene er i trygg forvaring på stedets VIP-parkering, hvor vi har leid hele kjelleren under hotellet. 

Så går ferden videre langs den taggede nordvestlandskysten, til Florø. Her blir det også en spesiell parkering, og lokale krefter planlegger en hyggelig overraskelse for oss. Derfra begir vi oss sørover til et gammelt, ærverdig hotell i Norheimsund, ved Hardangerfjorden. Med to overnattinger her kan man bruke tiden på lokale opplevelser. Kanskje en skitur på Folgefonna frister? Eller en liten biltur til Bergen? Eller rett og slett bare slappe av på hotellet? Og nyte historiens sus…

Til slutt bærer det videre over fjellet. Til Skinnarbu Nasjonalparkhotell ved Rjukan, som ikke bare har natur, men også historie å by på, før vi avslutter turen med det siste stintet hjem.

For pålogging, tidsperspektiv, priser og mer detaljer informasjon, klikk deg inn HER!

Skroll til toppen