Kveldstur til Selbu

Ved avgang fra Esso Moholt utgjorde følget over 21 biler. Etter en liten fartsreduksjon i Hommelvik koblet vi to biler til og avtalt møtested Hell ventet ytterligere 4 kjøretøy for å henge seg .

Etter en kort pause og litt organisering var det å sette kurset mot Selbu og Selbusjøen Hotell. Turen i åre ble litt annerledes enn tidligere, da fylkesveien fra Hommelvik tia Mostadmark til Selbustrand var stengt p.g.a. nødvendig vedlikehold. Dermed ble ruten kjørt via Hell og Selbuveien begge veier.

Ved ankomst til Selbusjøen Hotell var det god parkeringsplass til alle, og vi ble møtt plassen av stedets eier og driver siden 1988, Arild Øien. Han holdt også en underholdende velkomsttale som blant annet innbefattet noe av stedets historie siden tidlig 1800-tall.

Deretter ble det, tradisjonen tro, servert eplekake, kaffe og is til alle. Perfekt oppdekning fra etablissementet side og ihht. alle gjeldende avstandsregler.

Praten kom raskt i gang rundt bordene både om bil og ymse tema. Avtroppende formann Per Ole tok ordet for diverse orientering og benyttet også anledning til å overlevere klubba til påtroppende formann Odd Vaagan. Odd takket Per Ole for 4 år med god ledelse av klubben, og overleverte en gave som hilsen fra medlemmene.

 

 

Det var valgfri hjemtur uten fast avgangstid eller organisert rute, og etter hvert som kaffetørsten ble slukket, begynte enkelte å tenke returen. De fleste var vel hjemme sånn ved 22-tiden, og da viste utetermometeret fortsatt sine gode 15 grader.

Alt i alt årets sesongstart betegnes som en suksess også denne gang.

Styret takker Oddvar for god planlegging og gjennomføring av turen.

Skroll til toppen