Tur til Prestmarken Bil, Lørdag 19.09

Bli med på hyggelig kjøretur til et av Norges fineste bilanlegg.

SE LENGER NED FOR PÅMELDING!

Vi arrangerer kjøretur fra Høvikodden lørdag 19 september kl 11.00. Turen går til Prestmarken Bil på Helgelandsmoen. Det blir en veldig hyggelig kjørerute via Tranby, Sylling, Skaret og via Norderhov til Helgelandsmoen på Røyse. Vel fremme blir det omvisning på deres flotte anlegg – både på det moderne verkstedet og i bilanlegget. 

 

Bilforretningen er jo kjent fra lang tid tilbake, og fra da de lå på Vik i svingen ved Tyrifjorden. Det nye anlegget på Helgelandsmoen, inne på det tidligere militærområdet, flyttet de inn i juni 2019. 

 

https://prestmarkenbil.no/index.php

 

https://prestmarkenbil.no/index.php/verksted.htmlet

 

Prestmarken Bil serverer pizza, griller pølser, og det blir drikkevarer og kaffe/te. I og med matservering fordrer dette påmelding. Gratis servering. Anlegget er stort, og vi kan derfor dele oss i mindre grupper og overholde Covid-19-bestemmelser. Vi må allikevel sette grenser mht Corona, så derfor nødvendig med påmelding – i tillegg til at vi må vite hvor mange som kommer mht serveringen. Vi tar sikte på å ankomme Prestmarken Bil ca kl 12.30, og avslutter der ca kl 14.30, eller så lenge den enkelte måtte ønske.

 

Hyggelig kjørerute hjemover via nydelig landbrukslandskap over Røyse og frem til Vik.

 

Påmeldingsfrist: Torsdag 10 september, vennligst klikk HER for påmelding. 

Skroll til toppen