Innemøte : Tesla

Her ble vi profesjonelt mottatt av Product Specialist Eirik Odden. Eirik fortalte entusiastisk og uten PowerPoint-bilder om Tesla-bil, som er det Tesla er mest kjent for de fleste, men også om øvrige produkter som batteri-installasjoner og solcelle-produkter for forbrukermarkedet som også vil komme til Norge etter hvert. Vi fikk også høre om Tesla-filosofien for «en bedre verden»

 

 

Men det var bilene som fikk mesteparten av tiden, hvor Model S og X er tilgjengelig foreløpig. Model 3 kommer neste år og etter hvert også en ny Roadster. Om den siste var det svært detaljer å hente.

Som vanlig haglet det med spørsmål fra de oppmøtte; om rekkevidde, lading, service, konkurrenter etc.og de fleste fikk svar det de spurte om.

 

Vertskapet stilte opp med prima servering i form av kaffe, mineralvann og ferske smørbrød i mange varianter og i en overdådig mengde.

 

Tesla stilte med en «optimalt innstilt» Model S for prøvekjøring for den som ønsket det. Men værgudene innbød ikke til lekekjøring ingen tok turen veien, men bilen ble grundig saumfart under tak.

 

Det var imidlertid flere som benyttet anledningen til å invitere seg selv til en prøvekjøring senere.
Og akkurat dét kan alle gjøre også de som ikke var tilstede møtet.

  

 

En hjertelig takk til Tesla og Eirik Odden for et vellykket arrangement !

Takk til Oddvar i styret for god planlegging og gjennomføring.

Skroll til toppen