Utemøte : Tautra

Etter en noe regnfull helg, fremsto tirsdag 7. august med flott vær. 24-25 grader på det meste og Tautra lå der og ventet på oss. 26 biler med 47 personer startet det store spekteret av nye – eldre, dyre – rimelige biler fra Moholt presis klokken 17:30. 

Men denne gangen gikk ikke alt som normalt underveis. To av bilene, en Porsche og en Aston Martin, kom seg ikke til Tautra. Merkelig, men begge punkterte høyre forhjul. Slikt kan jo skje, 46 personer ankom derfor Klostergården Tautra.     

 

 

Alle samlet seg først ved Hegra Kirke, for deretter å kjøre i samlet flokk flotte sportsbilveger over til Langstein, og videre til Vuddudalen. Kort stopp for oppsamling før vi fortsatte ut mot Tautra. Hele tiden i flott sensommervær.    

 

 

 

Klostergården serverte også i år terte med salat og dressing, med påfølgende kake og kaffe. Nydelig.

 

  

 

Fire nye medlemmer hadde denne gangen blitt med  sin første før sammen med NSK Trøndelag. Formannen, Per Ole, ønsket dem velkommen til klubben, og de fikk presentere seg selv. Vi håper dette ga mersmak, og at vi vil se dem igjen på fremtidige turer og møter.

 

 

  

  

 

Vi ser selvsagt fram til neste utemøte invitasjon til dette kommer en ukes tid før neste arrangement.

Til tross for to uheldige punkteringer, vi si at dette igjen var en svært vellykket tur.

 

  

 

Takk til alle som møtte opp og gjorde sitt til at dette ble en meget hyggelig opplevelse.

Takk til Eirik i styret for god planlegging og gjennomføring.

Skroll til toppen