Bli med! M-Powertur i Bayern

Bli med på en unik tur med flotte kjøreopplevelser. Som avslutning på sommersesongen reiser vi til München og Garmisch Partenkirchen for blant annet å kjøre BMWs vasse M-biler på silkemyke alpeveier.

12. OKTOBER – 15. OKTOBER

Vi flyr til München torsdag ettermiddag. Fredag starter vi med en spennende mottagelse og omvisning hos BMW M Development Department. Vi lover at det blir en helt spesiell opplevelse her i M Studio i Garching. Deretter besøker vi fantastiske BMW Welt og BMW Museet. Fredag kveld blir det middag i et typisk bayersk miljø.

Lørdag kjører vi M-biler i Bayern, fra München via Garmisch Partenkirchen, på svingete veier fri for gammelt telehiv. Vi kan love en unik kjøreopplevelse i noe av det ypperste BMW har i sortimentet – nemlig M-biler i form av M3, M4, M5, M2 og kanskje M6. Det blir kun to i hver bil, slik at alle får anledning til å kjøre mye. Det blir også anledning til å bytte biler underveis, slik at man får prøvd flere biler. På kvelden venter en festmiddag i München.

Søndag er det hjemreise, med mange gode opplevelser og gode venner.

De som ønsker å overnatte til mandag, i stedet for å fly hjem søndag, kan selvfølgelig gjøre det. Det blir et fritt program for dem som reiser hjem mandag. Mandag formiddag kan også benyttes til spennende ting. Det er mye å oppleve i Munchen – også av andre bilrelaterte opplevelser.

Du bestiller selv fly etter vår anmodning om fly/avreise. Se under.

I stedet for å sette opp avtalt henting med minibuss vil man fra flyplassen, og underveis i programmet forøvrig, fordele seg i drosjer som dekkes ut fra individuell spleising.

Program:

Torsdag kveld ankomst hotell Leonardo Hotel Royal Munchen https://www.leonardo-hotels.com/leonardo-royal-hotel-munich

Hotellet ligger meget fint til i forhold til BMW Welt. Det er fult mulig å spasere gjennom Olympiaparken som ligger mellom hotellet og BMW Welt. http://www.bmw-welt.com/de/

Fredag avreise fra hotellet kl 08.30 til M Development Departement (guidet kl 09.30), deretter benyttes dagen i BMW Welt og BMW Museum  (Her koser man seg sammen eller på egen hånd). Mye å se og et rikt utvalg av gode restauranter. Den enkelte ordner selv med inngang og betaling til museet.
-Middag i Bayersk miljø kl 20.00.

Lørdag kjøretur med start fra BMW Welt kl 09.30. Tilbake til BMW Welt kl 17.00.
-Festmiddag Munchen kl 20.00.

Søndag er det hjemreise med mange gode opplevelser og gode venner.

De som ønsker å overnatte til mandag, i stedet for å fly hjem søndag, kan gjøre det.

Flybilletter bestilles og betales av den enkelte.

Anbefalt fly: Lufthansa avgang Gardermoen torsdag 12.10 kl 18:55 – ankomst Munchen kl 21:05

Retur fly: SAS avgang Munchen søndag 15.10 kl 12:10 – ankomst Gardermoen kl 14:20

Vi anbefaler bestilling så tidlig som mulig slik at vi kommer på samme fly nedover.

Pris for M-Power-turen kr 7 600,-.

Det er booket enkeltrom m/frokost alle dagene.  Lunsjer og middager dekkes av den enkelte. Drikke dekker hver enkelt deltaker selv.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 5. september 2017

Du er påmeldt når summen er innbetalt til konto nr. 5005.06.23618

Påmeldingsfristen er satt såpass tidlig av hensyn til rom som er holdt av på hotellet, og deres krav til innbetaling.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Stein Pauli Nilsen på telefon 920 39 421 eller e-post [email protected] eller til Ulf Johannessen på telefon 900 23 554 eller e-post [email protected].

Vi håper du setter av denne helgen i oktober til tur sammen med andre bilentusiaster.

Meld deg på her (du kan se hvem som allerede er påmeldt her):

Skroll til toppen