Banekjøring Våler 20. august

NSKs medlemmer er invitert til Audiklubbens banekjøring 20. august:

Alle er selvsagt hjertelig velkommen, uansett biltype.

Som tidligere legger vi opp til en banedag for ulike ferdighetsnivåer, og med instruksjon for de som ønsker det. Vi hadde god suksess med dette på Rudskogen i mai, da det var en stor gruppe deltagere som kjørte på bane for første gang. Det er gledelig!

Kan hende vi ikke kommuniserte godt nok sist at det er vel så mye for de erfarne, med egne heat både for normale trackday-førere, og de som tar den helt ut med spesialbiler. På Vålerbanen vil det denne dagen være 100dB støygrense, og åpent også for lisensierte løpsbiler i egne heat.

Vi ønsker alle medlemmer av NSK vel møtt til Vålerbanen!

Mer informasjon her:

http://audiclub.no/aktiviteter/velkommen-til-banedag-p%C3%A5-v%C3%A5lerbanen/

 

Skroll til toppen