Spontantur : Nerskogen

Flott vær ved oppmøte Esso Moholt lørdag morgen, litt skuffende at bare 4 biler og 6 personer dukket opp til start, selv om det denne gangen var kort varsel og tid til planlegging. Men som alltid er det jo spennende når det dukker opp noe nytt i bilparken, denne gangen var det Stig Weigner som dukket opp i en nyinnkjøpt Jaguar XK8, i klassisk fargekombinasjon British Racing Green med beige interiør.   

 

Første etappe gikk via Byneset og «gammelveien» til Orkanger, der fikk vi selskap av en bil til slik at vi da var 5 biler og 8 personer som kjørte videre til Løkken Verk. Der spiste  vi lunsj Bergmannskroa, der ingen av deltagerne hadde vært før, men som vi hadde hørt mye positivt om. Og forventningene ble absolutt innfridd. Viltkarbonade, egg og bacon, salater og rekesmørbrød ble servert, alt var meget velsmakende og i rause porsjoner

 

 

Etter at lunsjen var inntatt i trivelige omgivelser i den gamle gruvesamfunnet Løkken, kjørte vi videre i retning Nerskogen, der Hanne og Torstein Tiller hadde bedt oss kaffe og vafler hytta si. En flott fritidseiendom med romslig bygningsmasse og utmerkede fasiliteter, her kan vi lett se for oss at det er mulig å trives.

 

 

 

Like borti skogen har Torsteins bror Bård også en hytte, og selv om det denne dagen ikke var noen til stede der snek vi oss til en titt fra utsiden. En stor og flott, relativt ny tømmerhytte med anneks

 

Kaffe og nystekte vafler ble servert i hagen, meget trivelig i fortsatt fint vær, selv om noen skyer hadde dukket opp i horisonten. Utpå ettermiddagen satte vi kursen hjemover, turen gikk ned fra fjellet til Berkåk og inn E6 tilbake til Trondheim. Vi rakk akkurat hjem før regnet meldte sin ankomst igjen utpå kvelden.

 

Takk til alle som møtte opp kort varsel, dette ble en trivelig tur, og en fin avslutning vårsesongen.

En spesiell takk til Hanne og Torstein som stilte opp som vertskap kort varsel.

Skroll til toppen