Onsdagsturen Juni

Vi møttes som vanlig ved Sandnes Rådhus sin parkeringsplass klokken 18:00 for felles avreise. Det er «Urban Street» festival i Sandnes, og parkeringsplassen «vår» bar sterkt preg av dette. «Stappfullt» er nok et stikkord her, men vi klarte å stue biler slik bare entusiaster kan. Veteranmotorsykkelklubben ble med oss på turen med et knippe nydelig motorhistorie.

Turen denne gang gikk sørover på E39, og vi hadde en stopp på Esso Vikeså for oppsamling. Det ble fullt her også. Strålende sol, masse folk og god stemning.

 

Det ble her planlagt tur videre for dem som heller ville kjøre bil enn båt, men noe forvirring rundt avreise og rute gjorde at vi ble litt spredt og oppdelt. En liten gruppe sports, -og entusiastbiler tok kjøreturen videre nedover Jæren. Ruten gikk fra Vikeså til Bue, over «fjellet» til Brusand og Ogna for softis og drøs. Her lå det litt tåke, så vi ville innover til sola igjen. Tok turen Brusand, Undheim, Skurve, Oltedal, Sviland og tilbake til Sandnes. Det gikk friskt i nydelig vær og lite trafikk. Et par særdeles lite motorinteresserte sauer, noen svært nyskjerrige kyr, og fugler av kamikaze-varianten var alt vi så av hindringer på veien.  En gruppe tok turen via Nedrebø og Søylandskiosken.

 

Som vanlig ble det en herlig onsdagstur. Vi tar lærdom av forvirringen som oppstod, og skal forsikre oss om at avreise og rute er tydelig planlagt på forhånd på framtidige turer!

Skroll til toppen