Dagen-før-dagen-tur og felles tur med lokalavdelingene

Den tradisjonelle dagen-før-dagen-turen får i år en litt spesiell vri, i og med at vi skal møte de som er på tur fra Trøndelags-, Rogalands- og Sørlandsavdelingene til lunch på Lierkroa. Derfra kjører vi felles inn til Fornebu S, hvor vi stiller opp bilene til en ekstra liten markering for søndagens store arrangement.

Turen vår blir derfor en liten Hurumlandet rundt:

  • Oppmøte Sjøflyhavna 10:30
  • Avreise 11:00
  • Ankomst Lierkroa 12:30
  • Lunch
  • Avreise Lierkroa 13:30 -14:00
  • Ankomst Fornebu S 14:30-15:00

For de som skal på jubileumsmiddagen på kvelden er det opplegg for bilvask og innsjekking på hotellet fra kl 15:00.

Det vil også være anledning til å la bilene stå i parkeringshuset til Fornebu S over natten dersom det er noen som har behov for det i forbindelse med Vårmønstringen. Fornebu S parkeringshus vil bli benyttet som puplikumsparkering på søndag.

Vel møtt!

Turen til Lierkroa

Klikk her for link til Google maps.

Turen fra Lierkroa

Klikk her for link til Google maps.

Skroll til toppen