Vinn en sportsbil fra NSK!

OBS! Forhåndssalget er nå avsluttet, da vi har solgt de første 1000 loddene – men det er fremdeles mulighet til å få kjøpt lodd på Vårmønstringen på Fornebu 14. mai!

Nei, dette er ingen aprilspøk! I anledning NSKs 40-årsjubileum skal vi lodde ut en flott sportsbil! Det skal selges 1301 lodd, som er like mange lodd som det var medlemmer i NSK ved årsskiftet, så her er det svært gode muligheter for å vinne! 1000 lodd skal selges før Vårmønstringen, og de siste 301 loddene blir solgt på Vårmønstringen på Fornebu 14. mai. Da vil også trekningen av den heldige vinneren foregå. 

Hva så med sportsbilen som loddes ut? Det er en unik bil i Europa, faktisk den eneste, og bare 177 er produsert totalt. Det er en Mazda Miata R-package, og hun heter Beverly! Bilens tidligere eier er Erik Hansen, ingen ukjent herremann i sportsbilkretser. Han er kjent for å være ekstremt nøye med sine (ganske mange) biler, og Beverly er intet unntak. Bilen leveres med hardtop i bilens farge og SCCA-sertifisert veltebøyle, og ikke minst vil Erik følge opp bilens nye eier! Videre inkluderes en gratis banedag med NSK, ett års medlemskap i NSK og årsavgift for 2017.

Loddene koster kun kr. 100,- pr. stk., og kan kjøpes enten ved å sende penger via Vipps, eller sette inn penger på klubbens konto. NB! Det er viktig at du oppgir navn, full adresse og mobilnummer når du betaler! Hvis ikke klarer vi ikke å få tak i vinneren, og det ville jo vært uheldig. 🙂 Vår dyktige kasserer Liv vil sende ut loddene fortløpende i posten.

Vær rask, disse loddene kommer til å bli utsolgt fort, og når det er tomt er det tomt!

OBS! Forhåndssalget er nå avsluttet, da vi har solgt de første 1000 loddene – men det er fremdeles mulighet til å få kjøpt lodd på Vårmønstringen på Fornebu 14. mai!

Lykke til!

PS: Medlemmer av styret i NSK kan ikke kjøpe lodd.

Skroll til toppen