Innemøte : Classic Cars

Et sedvanlig trøndersk vårvær ettermiddagen denne tirsdagen rett før påske, men enkelte dukket opp i  sportsvogner, dog var været ennå mer egnet for vinterdekk enn kjøring uten tak. Kveldens vert Geir

Hagen hadde skiltet godt til sitt etablissement Classic Cars like ved Lånkebanen, det bød såvidt vi kunne se ikke problemer for noen å finne fram. Et imponerende oppmøte tyder at temaet for møtet fenget.

 

 

Hagen fortalte og viste alle de klassiske bilene som befant seg i lokalet. Mange av bilene er til salgs (og kan sees finn.no), andre er under restaurering/klargjøring og vil dukke opp markedet senere, og andre igjen eies av kjente og lagres her i vinterhalvåret. Felles for alle bilene var at de er i meget god stand, og ikke minst tidsriktig, blant annet utrustet med skilter med datidens type metall og bokstavkombinasjoner

 

 

De frammøtte medlemmene ruslet rundt i lokalet og studerte biler, her ble det mye mimring og utveksling av erfaringer. Vi var alle enige om at dette var fornuftig bruk av det tidligere kyllingfjøset

 

 

Klubben takker Geir Hagen for et meget interessant møte, takk også til Gunnar Utvik for formidling av kontakten og Einar Skevik Iversen i styret for organisering. Dette ble en givende kveld for alle frammøtte.

 

Skroll til toppen