Til minne om Christian Meisterlin

Det var med tungt hjerte vi mottok det triste budskap om vår NSK Marshal Christian Meisterlin sin bortgang i november d.å. Christian var en av Norsk Sportsvogn Klubbs medlemmer med lengst medlemskap. Han meldte seg inn allerede i 1984. Bilinteressen har fulgt ham hele livet og særlig merket Porsche sto hans hjerte nært. Han var ofte å se som flaggvakt på banedager og på Vårmønstringen tok han gjerne flere vakter, og ønsket da at en av de var i nærheten av Porsche Club Norge sin utstilling. Hvor mange biler Christian har hatt vet vi ikke, men vi så ham som regel i sin modell 914, eller den rallyriggete 912. Flere år, faktisk så mange som 10, inviterte han til treff på hytta si på Hvasser i august måned. Dette ble kalt Classic Biltreff og mange av våre medlemmer vil huske den sosiale og gode stemningen sammen med eventyrlige middager. Da vi organiserte NSKs funksjonærer i NSK Marshals så meldte Christian seg til tjeneste. Han ga ofte uttrykk for at han trivdes i Marshalmiljøet. Alltid rolig, med godt humør og glimt i øyet. Få av oss var vel klar over hvilken kapasitet han var, som mangeårig offiser og også sikkerhetssjef for FN – styrkene i det tidligere Jugoslavia på slutten av 90-tallet.

Å bruke sportsbilene var heldigvis noe han var opptatt av. Challengeløp og autoslalom sto på aktivitetskalenderen. Midnattssolsrallyt inngikk også – og Monte Carlo Historique, som i 2002 ble kronet med både kategori- og klasseseier.

Dessverre skulle det vise seg at også Christian ble rammet av kreftsykdommen, men vi vil huske ham som en person man satte mer og mer pris på jo mer kjent man ble med ham. Heldigvis for oss i NSK var han også bilinteressert, og vi er takknemlige for hans mangeårige innsats for klubben vår. Våre tanker går til familien i denne vanskelige stunden samtidig som vi vil fremføre vår hilsen og takker for at vi fikk bli kjent med Christian Meisterlin.

Hilsen,
dine venner i Sportsvognklubben

Skroll til toppen