3123

Opplev MOTORWORLD 24. – 26. februar 2017!

Tenk deg en verden hvor absolutt alt dreier seg om bil. Med kjøp, salg og lagring av klassiske biler og sportsvogner. Med bilutstillinger og bilrelatert kunst. Med verksteder for reparasjon, service, bilpleie og restaurering. Med billanseringer, konferanser, klubbmøter og events. Med alskens automobilia, hyggelige kaféer, restauranter og steakhouse. Og hvor du kan overnatte i en Boble-, Mercedes- eller Cadillacseng. Alt under ett tak. Velkommen til Motorworld – et 50.000 kvadratmeters bilparadis! Motorworld ligger på den tidligere Württemberg-flyplassen, rett utenfor Stuttgart. Men turen bringer deg også gjennom 125 år med bilhistorie på Mercedes-Benz museet – og til høydepunktene i Porsches historie på Porsche-museet.

Påmelding:
Skjer til Stein P. Nilsen i Gazoline Publications & Events på: spaulini@online.no

Mer informasjon om turen får du ved å kontakte:

Egil Nordlien, egil.nordlien@gmail.com, tlf. 907 52 977
Ulf Johannessen, ulf@gazoline.no, tlf. 900 23 554
Lars Weckhorst, larwec@online.no, tlf. 908 44 041
Stein Pauli Nilsen, spaulini@online.no, tlf. 920 39 421

Gå gjerne inn på vår facebookside; Opplev Motorworld i Stuttgart.

Prisen inkluderer flybilletter, transport i Tyskland og hotell. Samtlige måltider med frokost, lunsj og middag kommer i tillegg og må dekkes av den enkelte.

Forbehold om antall deltakere.
Påmeldingsfrist: 19. desember
Pris: 9.900,-