Høsttur til Røros

Kanskje skyldtes det kort varsel (opprinnelig var det planlagt en søndagstur helgen etter), kanskje var været heller ikke altfor innbydende, men ihvertfall ble dessverre deltagelsen på turen begrenset, bare 4 biler og 6 personer møtte opp på Moholt lørdag morgen. Men de som møtte opp var ved godt mot og startet turen med taket nedslått selv om temperaturen bar mer preg av høst enn sommer.

 Første etappe gikk langs E6 sørover til Støren, der det ble en kaffestopp på Størens Bageri. Vi kan skrive under på at de alltid nystekte wienerbrødene fortsatt holder den sedvanlige meget gode standarden.

Etter kaffen kjørte vi videre til Røros, der vi sjekket inn på Røros Hotell. Deretter spankulerte vi ned til Røros sentrum, der vi spiste lunsj på Vertshuset og så oss litt rundt i særdeles trivelige Røros sentrum. 

 
 
 
På ettermiddagen gikk vi tilbake til hotellet og tok en øl mens vi ventet på Oslo-avdelingens ankomst.
Deltagelsen derfra var imponerende, ca. 40 biler og rundt 70 personer.
 
 
 
Senere på ettermiddagen var det klart for den ekstraordinære generalforsamlingen som var hovedformålet med turen. Det som skulle behandles var tidlige vedtak av ekstra kostnader i neste års budsjett i forbindelse med markering av klubbens 40-årsjubileum i 2017 samt investering i ny web-løsning. Begge sakene ble greit gjennomgått av styret ved formann Inge Mauseth, og umiddelbart vedtatt uten noen form for innvendinger fra de frammøtte medlemmene.

 

Etter møtet gikk vi til hotellets restaurant, der vi fikk servert en 3-retters middag med tilhørende drikke. Det ble en trivelig kveld der vi ihvertfall fikk bli litt kjent med noen av medlemmene fra Oslo-avdelingen. Mulige samarbeid om tur(er) ble også uformelt diskutert utover kvelden, og kanskje kan en kommende «jubileumstur» i 2017 være en passende anledning for å teste ut et slikt (delvis) felles arrangement.
 
Søndag morgen kunne vi nyte en velassortert og velsmakende frokost med mye kortreist mat fra området i og rundt Røros. Deretter sjekket vi ut og takket Oslo-avdelingen for laget før vi startet på hjemreisen.

 

 

 
 
Fra Røros kjørte vi via Glåmos, langs Aursunden og over fjellet til Tydal, der vi spiste lunsj/middag.

 

Etterpå takket vi hverandre for turen før vi kjørte siste etappe via Selbu og Hell tilbake til Trondheim.
 
 

Skroll til toppen