Velkommen til vinterbanekjøring!

NSK-medlem Nils-Edvin gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til vinterkjøring på jordet sitt på Kløfta 6. februar fra kl 11:00 og utover. Det blir brøytet en bane på ca. 1,1 km på et kupert jorde med godt og flatt underlag. Det koster 100 kroner å kjøre egen bruksbil. Det er også mulig å leie noen «skrotbiler» av Nils-Edvin. Vanligvis koster det kr 300 for en utleiebil. Blir det en del folk så går han heller ned på prisen så flere kan bytte på å kjøre. Nils-Edvin server kaffe og holder en varm grill. Resten er opp til oss.

Se video fra et tidligere treff på Kløfta.

For å finne fram kjører en motorveien E6 mot Kløfta. Ta av til Kongsvinger. Ta av motorveien når det står skiltet mot Borgen, og følg så videre mot Lørenfallet. Når du kommer til et skilt med Lørenfallet til høyre, fortsett mot Kongsvinger 3,5 km. Du passerer også et skilt til Lund da er det 2,1 km igjen fortsatt i retning Kongsvinger. Der står det et skilt på høyre side hvor det står Lørdagsrudveien. Kjør gårdsveien til høyre så langt du kommer og du er fremme. Velkommen!

NB! Det tas værforbehold. Eventuelt avlysning av treffet varsles her 1-2 dager på forhånd.

Skroll til toppen