Heldags ferdighetskjøring på Rudskogen!

Søndag 19. juli er det heldags ferdighetskjøring på Rudskogen!

Vi inviterer til heldags ferdighetskjøring på Rudskogen Motorpark søndag 19. juli. Vi satser på en solfylt sommerdag og håper mange stiller med bil for å teste/utvikle sine kjøreferdigheter.

Merk at banen er oppe fra 13:00 til 20:00. Vi anbefaler deltakerne å møte opp tidligere. Teknisk starter 12:00.

Pris:
– Medlemmer (kjøring): 1200 NOK
– Ikke-medlemmer (kjøring): 1200 + 250 kroner i innmelding
– Publikum: Gratis

Se link nederst for reglementskjema. Vi setter pris på om deltakerne skriver ut og tar med seg ferdigutfylte skjemaer. Husk også hjelm på alle i bilen.

Det er mulig å stille med alle typer biler så lenge de er i teknisk bra stand (sjekk av generell tilstand, bremsevæske, lys, tauekrok, etc.). Merk at Rudskogen opererer med en støygrense på 100 dB!

Kjøring på arrangementet er kun åpent for medlemmer av NSK, men innmelding kan gjøres på stedet. Medlemskontingenten er for tiden 500 kroner (halv pris, dvs. 250 kroner, ved innmelding etter 1. juli) og gir deg en rekke medlemsfordeler. Det gjenstår 3 banetreff i regi av NSK for sesongen 2015:

– Rudskogen, 19. juli, 2015 13:00
– Vålerbanen, 23. august, 2015 09:00
– Rudskogen, 17. september, 2015 16:00

Se terminlisten for full liste over kommende treff. Treffene blir også promotert på vår Facebook-side omtrentlig 3-4 uker før treffet.

Prøveskilt: NSK har en forsøksordning der vi tillater biler med prøveskilt på banen. Dog er det en del forutsetninger som skal være oppfylt:

  1. Man melder seg på på forhånd, forteller om bilen og legger ved bilder (minimum av kupé, motorrom, bagasjerom, samt utvendige bilder fra alle sider) av den på epost til [email protected] senest 4 dager før arrangementet slik at NSK kan forhåndsgodkjenne/-underkjenne. NB: Bilder skal være av bilen slik den vil fremstå på banetreffet, dvs at f.eks. felger, dekk etc skal være de som skal brukes på banen, og bildene skal være tatt nylig.
  2. På banen skal man legge frem kjøreseddel som viser at man har fått godkjent kjøring på hovedbanen på Rudskogen den angitte dato (og den ordlyden skal ikke kunne misforstås), ordet ‘flytting’ skal f.eks. ikke være det operative, men ‘testing’ eller ‘prøvekjøring’ er OK. Dette gjelder også forhandlerkjennemerker.
  3. Kun den påmeldte føreren kan kjøre bilen, og passasjerer tillates ikke.
  4. Husk at fra myndighetenes side gjelder de samme krav til en bil med prøveskilt som en bil med vanlige skilter.

Lisensierte biler: 

Vi vil arrangere egne heat for disse forutsatt at det stiller et minimum av biler. dvs. minst 5 som kan kjøre i hvert heat. Husk at formelbiler må kjøre i eget heat og ikke sammen med andre lisensierte biler.

Send beskjed senest 4 dager før arrangementet til [email protected] hvis du kommer med lisensiert bil, slik at vi evt. kan gi beskjed dersom det ikke blir eget heat for dere.

NB! Husk å laste ned skjemaet under som inneholder regler og opplysninger som må fylles ut før man får kjøre! Fyll ut skjemaet (husk at det er flere sider!) og ta det med deg, så går registrering vesentlig lettere. 😉 

Og husk hjelm på alle i bilen!

VELKOMMEN!

Skroll til toppen