Til minne om Stein Rune Negård

Det var med stor sorg vi mottok det triste budskap om vår NSK Marshal og Hedersmedlem Stein Rune Negård sin altfor tidlige bortgang. Stein Rune hadde en allsidig bilinteresse i mange år før han meldte seg inn i NSK i 2003, og vi ble fort kjent med denne blide karen, da han deltok på NSKs Vinterweekend på Dagali året etter. Med sin Toyota Celica GT Four WRC hadde han definitivt riktig kjøretøy for isbanekjøring. Stein Rune har siden beholdt denne bilen, og han deltok også på andre turer og mange banetreff med den. Han kjørte på omtrent alle av våre isbanetreff, samtidig som de fleste av oss kanskje best husker ham som en av våre mest trofaste funksjonærer.

Stein Rune stilte opp som flaggvakt på våre banetreff, funksjonær på Vårmønstringen og CSM også i årene før NSK Marshals ble startet i 2008. Stein Rune har bidratt med svært mye av sin tid for NSK, noe som også gjenspeiles i at han 5 ganger har vunnet Marshalcupen. Han var alltid hjelpsom og en humørspreder. At han var så mye med på NSKs arrangementer forklarte han greit med at han trivdes umåtelig godt i miljøet til en flott bilkubb. 
I fjor sommer fortalte han at det var oppdaget en kreftsvulst hos ham, og utover høsten gjennomgikk han behandling for dette. En behandling som tydelig var tøff for kroppen, men han var optimist. Og da han var på vårt innemøte i januar kjørte han selv, var på bedringens vei og gledet seg til den forestående Vinterweekenden og årets sesong. Dessverre ble det kort tid senere oppdaget en spredning av kreften, som gjorde hans kamp uoverkommelig.

Med sin erfaring, gode humør, ro og trygghet var han både en ledende Marshal, en venn og en svært god representant for Norsk Sportsvogn Klubb. Samtidig som våre tanker går til familien i denne vanskelige stunden, vil vi fremføre vår hilsen og er svært takknemlig for å ha blitt kjent med Stein Rune Negård.

Hilsen,
dine venner i Sportsvognklubben

Skroll til toppen