Velkommen til nytt medlemsmøte i Oslo!

På innemøtet torsdag 3. april får vi besøk av to av firmaene som NSK har rabattavtale med, hhv. Terje Vangbo fra Vangbo AS og Tord Christian Freuchen fra Freuchen Import, som vil fortelle om sine produkter samt ha med litt vareprøver. I tillegg blir det en presentasjon av Goodwood Revival i 2013 med reisetips og annen informasjon. Vangbo AS (http://www.vangbo.no/) er lagerførende importør av universale lyddempere/effektlyddempere og eksosdeler til alle typer kjøretøy, silikonslanger/bend, støy- og lyddempende produkter og slangeklemmer. Vangbo AS importere varer direkte fra amerikanske produsenter inn til det skandinaviske markedet og leverer i dag til bl.a. transport, anlegg, marine, industri, personbilmarkedet og håndverkerbransjen. Alle NSK-medlemmer får 20% rabatt på samtlige produkter fra Vangbo AS.

Freuchen Import (http://www.freuchenimport.no/) tilbyr feinschmecker-produkter til den ultimate garasjen. De er importør og forhandler av Race Ramps lettvekts-ramper til bil og eneforhandler av AutoDeck garasjegulv. Produktene som Freuchen Import forhandler har som mål å forbedre garasjen ved å tilrettelegge for bil-lagring, bilpleie, mekking, og generelt forbedre og forskjønne garasjen som ofte er et oversett rom i dag. Alle NSK-medlemmer får 10% rabatt på veiledende priser.

Vi får også besøk av NSK Marshal Tor Hval som vil fortelle litt om biltreffet Goodwood Revival 2013, med assistanse fra styremedlemmer Espen Alm og Petter Huse som også var til stede. Goodwood (http://www.goodwood.co.uk/) arrangerer årlig to store internasjonalt anerkjente biltreff, nemlig Goodwood Festival of Speed og Goodwood Revival. Begge treffene kan varmt anbefales de med bensin i blodet. Tor har vært på både Festival of Speed og Revival tidligere og vil gi generell reisetips og informasjon om treffene. Litt bilder og film blir det også.

Som alltid blir det salg av nystekte vafler, brus og kaffe. Velkommen!

PS: Medlemslokalet på Frysja finner du på her!

Skroll til toppen