– Sladden er din venn!

Årets utgave av NSKs vinterweekend ble avholdt helgen 31. januar – 2. februar. Etter noen år andre steder, var vi igjen tilbake på Golsfjellet og Fjellstua til Knut Arne Svang. Tisleia var preparert og klargjort med flere flotte isbaner. Som alltid var det noen som deltok for første gang, og det var også noen som aldri hadde kjørt på is tidligere. Noen hadde vært med i alle år – og det er ikke mindre enn 10 år. Vår første vinterweekend hadde vi tilbake i 2005, den gang på Dagali. I alle disse årene har det vært god deltakelse som også har blitt større og større omtrent år for år. Denne gang var det mer enn 60 biler og mer enn 70 personer, nesten oppe i fjorårets rekord. I 2012 var ekstremt heldige med været, vi kan vel ikke si det samme i år, men heldigvis var det dårligst vær på søndagen, da vi skulle hjem. Skjønt, litt vind og litt snø – vi er da på fjellet! Og det var ikke verre enn at noen av de med mulighet for å ”cabbe ned” også benyttet seg av det! Kaldt vil noen si – entusiastisk er også passende 🙂

I år var Tisleia preparert og tilrette lagt bedre enn noen gang, med flere baner av forskjellig størrelse. Siden det denne helgen ikke var helt fullbooket fikk vi også prøve flere enn den ene banen vi hadde leid. Så vi kan med sikkerhet fastslå at alle fikk kjøre så mye de orket. En fortalte han hadde kjørt mer enn 30 mil på isen, men la til at bakhjula nok gikk flere kilometer enn fremhjulene… Og det er jo det som er moro – tørre å sladde, bli komfortabel med hvordan bilen oppfører seg og etter hvert ta hver sving med et smil om munnen. Og takke redningsmannskapet på kvelden for alle de gangene de hadde bistått i brøytekanten….

En ekstra takk til Ove og Morten som stilte opp med et flott anlegg på Tisleia, og til Henrik som fungerte som redningsmannskap i Mercedes!

Velkommen tilbake i 2015!

Flere bilder ligger i Bildegalleriet (inkl. vinnerne av de forskjellige klassene).
Under følger resultatlisten fra NSKs svært så uformelle Isbanecup 2014:
Skroll til toppen