Innemøte november – Go-kart (05.11.2013)

Merkelig nok, møtte ikke flere enn 13 medlemmer opp, hvorav 9 stilte til konkurransekjøring. Sikkert mange gode grunner til det, men dette la slett ikke noen demper på iver og ekte konkurranselyst blant førerne.

Etter en kort, men informativ orientering fra senterets ledelse, måtte sjåførene ikle seg drakter, hårnett og hjelm, før de entret banen.
 
 
Noen tok dette som et hyggelig og nytt innslag i hverdagen, mens andre tok det like alvorlig som i et Formel 1-løp. Først fike alle en prøvekjøring av banen, før de virkelige heat ble startet, for å klassifisere seg til A- eller B-finalen. 5 førere viste tidlig vinnerlyst: Øystein Thorsen, Jan Normann Eggen, Bjørn Dahn, Åge Kristiansen og Øivind Jensen.
 
 
 
 
Til Bjørn´s store fortvilelse havnet han i B-finalen, dette satte selvsagt en djevel i ham, og han kjørte elegant. A-finalen ble svært spennende da Bjørn fortsatt hadde beste rundetid etter halvkjørt A-finale. Men hvor lenge var Adam i Paradis ??? Både Øystein og Jan ga det de hadde, og begge passerte Bjørn med få hundredeler. Gullet gikk til Øystein, sølv til Jan og Bjørn sikret seg bronsje. Deretter kom Åge, Øivind og Morten, — alle med en rundetid på under 28 sekunder. Bra innsats.
 
 
Også de to på jumboplass, Torstein Tiller og Per Gerhard Grini, var lykkelige over å ha fullført (se bildet). 
  
Den planlagte spisingen av pizza måtte utgå, de restauranten var stengt før nye eier skulle overta.
En flott kveld, med høyt engasjement, og svært fornøyde medlemmer. Vellykket til tross for oppmøtet.  
Da er det bare å vente på invitasjon til klubbens julemøte. Invitasjon kommer.
Skroll til toppen