NSK – Rogaland

Lokalavdeling i Rogaland

Det er møte, treff, samling, garasjebesøk eller hva en nå skulle finne på minst en gang i måneden.

I vinterhalvåret samles vi inne enten det skulle være på museet, i en garasje eller hvor det skulle være noe med hjul og motor.

I sommerhalvåret samles vi som regel på Bilmuseet på Bråstein, gjernesammen med Cab & Co. Oppslutningen pleier å være bra med normalt12-15 biler og noen ganger opp i mot 30 biler.  

Det er ikke nødvendig å eie/disponere en sportsvogn for å væremedlem. Det er interessen for biler generelt og sportsvogner spesieltsom er fellesnevneren for klubben.

NSK er tilsuttet «Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyer»(LMK), og kan via denne blant annet tilby gunstig forsikring på kjøretøyeldre enn 21 år.


1999 februar

Ble reetablert, eller igjen blåst liv i, den 10. Februar 1999, gjennom et medlemsmøte holdt på Forus utenfor Stavanger. Interessen var upåklagelig, og det ble derfor besluttet at selv i denne forblåste delen av landet var det liv laga for en Lokal avdeling.


2012 desember

Etter flere års ønske om å overlevere ledelsen av lokalavdelingen til nye medlemmer, fikk vi i stand et formelt valgt styre og flere komiteer.

Se mer under kontakt oss.


 

Skroll til toppen